My dáváme do koláčů a cukroví max. půlku cukru, co je v receptu. I děti mají raději 70% čokoládu než nějakou přeslazenou mléčnou. Jazyk si na míň cukru zvykne. Ale kromě toho bych omezila četnost pečení, pokud pečou i přes týden, ať pečou jen o víkendu a míň to sladí. a ať pečou se skořicí, ta snižuje krevní cukr. Taky citrónová kůra je dobrá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.