Lido a z ceho udelas plnenku a polevu do mrkvoveho dortu (myslim toho praveho, pokud to nebyla nejaka napodobenina), kdyz tam neni skoro zadny cukr? Plnenka do mrkvace se dela z Philadelphie, pripadne mix s mascarpone. Philadelphie je slana jak blazen, je nutne tam dat dost cukru. Navic se tam pridava limetka, takze o to vic cukru. No a k tomu spousty orechu a masla, takze tuku je tam az az, mrkvac proste neni zadny extra zdravy moucnik. Pokud to byl nejaky jakoze mrkvovy, tak to samozrejme muze byt jine, ale pro mne dost nelakave.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.