Jaké měli výsledky dosud? Jak moc vysoké to mají. Mamince to mohla paradoxně zkazit dieta. Myslím,že stejně do velké míry to jídelníčkem ovlivnit nelze. Manžel má taky vyšší cukr i cholesterol a k tomu horší jaterní testy. Jí skoro předpisově na rozdíl ode mě, jež mám ukázkový cholesterol i cukr. Zvýšený cholesterol jsem měla jen v těhotenství a pak v době diety podle Havlíčka. Tělo bylo zřejmě v šoku. Zajímalo by mě co chceš s rodiči dělat. Maminka se nadře určitě v nemocnici a navíc je fakt dobrá, že zhubla. Tatínka to přejídání za chvíli přejde. Je to návratem domů a zřejmě si ještě užívá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.