Přidat odpověď
V tom našem soudním systému si už připadám jako de..l .Na začátku léta jsem podávala tr.oznámení na otce dítěte pro neplacení výživného,dítě bylo ještě nezletilé,k soudu to dorazilo koncem listopadu to už se dítě stalo zletilým.Podle sledování info soudu dle jednacího čísla bylo v druhé půlce února vydáno rozhodnutí a tím i vyřízení věci -my informovány o ničem nebyly,takže nesledovat to tak ani nevím že už soud proběhl.Když jsem tam volala před dvěma týdny ,abych zjistila jestli už rozsudek nabyl právní moci a můžeme požádat o zaslání a dozvědět se tak výsledek,bylo mi řečeno že mě už nic neřeknou,že to musí zletilé dítě samo ,ale nakonec prozradila že ještě to nenabylo a má ještě chvíli počkat s žádostí.Minulý týden dítě na soudu bylo osobně,tam ji řekli že je rozsudek doručen a čeká se na vyjádření,takže stále žádat o rozsudek nemůže a výsledek ji neřeknou.Teď jsem koukala opět na info soud a je před 3 dny změna stavu na Obživnutí věci. Co to pro mě znamená-že se odvolal a budeme čekat dalších x měsíců než se dozvíme co a jak?
Předchozí