Zdá se mi, že už jsem tu pár dní neviděla pana "Z+2". Předtím diskutoval snad dennodenně. Má dovolenou a relaxuje někde s dětmi nebo to tu také zabalil? Naposledy jsem ho četla, když diskutoval v této rubrice a někdo mu tu napsal, že ví, kam jeho děti chodí do školy. Mně osobně podobné náznaky odkrývání soukromí či identity vadí, takže mě napadlo, zda-li se to Z+2 také nějak nedotklo. Anebo tady je a jen jsem ho přehlédla? Mám ráda jeho styl psaní (vyjma osobních výpadů vůči K.) i ty hrubky, mrzelo by mě, kdy skončil s diskusemi.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.