Ahoj všichni :)
konečně jsem trochu dočetla, vůbec nestíhám, holky jedno dítě, žádný dítě
. Te´d mám chvilku, manžel je s holkama venku a já se chystám aspoň doma poklidit.
Doma je to opravdu mazec, v noci už po měsíci nevstávám 6 x ale pomalu 4 x což je super. První spaní už holky pomalu protahují na 5 až 6 hodin
.
Jinak já jsem byla tak vyčerpaná až musela dorazit tchyně. Super pomoc, taky občas spí u nás tak mi pomáhá v noci, vaří, chová,... bez ní bych se nedostala ani k doktorům (jedno dítě hlídá venku když jsem s druhým u doktora). Většinou pak vstávám jen 2 x protože jedno dítko kojím, druhé přikrmuju :). Jsem dostala i horečku, jsem pak zjistila že jsem skoro celý den nic nejedla, málo pila ... prostě jen kojím, přikrmuju, přebaluju, navíc Anička z ječení dostala chrapot a rada doktora na ORL nenechte ji řvát
... no když má prdíky tak prostě řve ... ale je to čím dál lepší, už se s tím líp a líp umí poprat. Zabírá taky sab simplex a od 1 měsíce prý jsou super probiotika.
My byly na kontrole sluchu, vše OK, za týden nás čekají kyčle.
Já mám konečně vyndané stehy po císaři, ještě min týden jsem skončila v noci na pohotovosti protože mi bylo špatně a praskla mi zase jizva. Naštěstí mi to jen vyčistili, zkontrolovali a prý se to uzavírá.
Jani držím palečky ať vše proběhne co nejrychlejc a jste brzo doma!
Opruzeniny - Emička byla taky trochu opruzená asi jeden den když jsme dorazily z porodnice a doktorka říkala používat jen rybilku a je super, holky mají krásný zadečky
. V nemocnici jsme používaly bepanthen - prý ale není tak dobrý.
A opruzeniny taky můžou být reakcí na plínky nebo vlhčené ubrousky. Starší dcera taky nesnesla pampersky a omývat jsem ji zadek musela jen vodou. Kamarádka používá perlan - ten se namočí vodou a otírá tím zadeček...
A hodně chodíme ven, přes den už holky se dost budí ale v kočárku spinkaj krásně.
Doufám že se tentokrát ozvu dřív :), v úterý jdeme po 14 dnech na kontrolu tak jsem zvědavá na váhu
.