Já jsem z toho taky měla ten pocit. Každopádně, asi je každému soudnému člověku jasné, že se profese takhle srovnávat nedají. Hoši z Nagana jsou mi opravdu ukradení, doktory potřebujeme všichni. Někdo míň, někdo víc, ale nikdo nevíme, kdy se něco podělá, že. Odměňování opravdu není fér a nikdy nebylo. Ale to už je zákon trhu. Morálně to třeba není OK, ale poptávka a nabídka tak holt funguje.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.