libik - dle farské kuchařky, naší příbuzné z přelomu 19. a 20. stol., do nádivky nepatří maso ani uzeniny. Nejen do velikonoční, ale obecně do žádné
Základ je bílé pečivo, ideálně žemle nebo housky, mléko, máslo, vejce. Dále pak majoránka, sůl, pepř, muškát. Ve volných obměnách vlašské ořechy, pečené kaštany, petržel, o velikonocích kopřivy, sedmikrásky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.