Zetko já nežiju v Praze ani v ČR, takže netuším jaká je v hlavním městě nabídka učebních oborů třeba. Já jsem vyrostla v průmyslovém regionu, měli jsme hodně průmyslovek, hutní, strojní, hornickou ( a ke všem přidružené učební obory) a nemyslím si, že je to standard v každém podobně velkém městě. Praha nebo hlavní město obecně rozhodně není žádné řemeslné centrum, většina profesí jsou kancelářské. Proč by se třeba budoucí horníci nebo skláři měli vyučovat v Praze, když tam pak nenajdou práci? Vzdělání (rozsah) je ovlivněn regionem určitě.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.