U nás bývala tradice, děvčata ze školy obcházeli kluci, ve velkých skupinách. Courali se mezi naší a vedlejší vesnicí. Jeden rok přejelo jednoho koledníka ze ZŠ auto a umřel.
Takže úplná sranda ty Velikonoce nejsou, už se to tady nedělá. Vlastně se to tady tak nějak přestalo držet.
Když mi bylo 16, ségře 17 a mladší 12, tak u nás bylo za den kolem 200 koledníků. Teď chodí jen švagr, synovec a jeden kluk ze sousedství. Někdy mě to mrzí, ale většinou jsem ráda. Aspoň můžu jet na výlet.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.