| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Kudlo - my jí taky podle ní bereme peníze - protože jsme ji prakticky donutili si založit účet a ten jí spravjeme /ona má ke všemu kopie u sebe a já mám orignály/ - všechno je do koruny podložené - a vybíráme jí tu její částku. A přesto řekne, že se musí prosit o peníze a že jí všechny bereme. A my si za nic, ani za dopravu, prostě za nic, nebereme ani korunu a nikdy jsme nebrali - manžel říká - musela by mě hanba fackovat. ale pak si vzpomene třeba na to malování a myslí si /myslím máma/, že tisícovka spraví výmalbu celýho bytu vč. úklidu a kdo řekne víc, je zloděj a určitě jsme se s ním domluvili.
To si říkáš - že se na to nevy.eru, já k.áva blbá, že do toho lezu - ale pak jdeš znova, že už si to ohlídáš a ono přijde zas něco jinýho - a to je pořád dokola a ty intervaly se zkracují. A říkám si, že kdyby na to přišlo, tak nás zničí snadno - třeba šikovným nařčením z týrání - ne ze zloby, prostě ona neví, co činí - ale kdo to odhalí? psychoušů od nás bych se bála, když doteď nepoznali, že ona nespočítá 95+3, 95+8 je přes desítku a to je sci-fi. Nenapíše slovo, má dlouhé příjmení, prakticky nikdy ho už nenapíše správně - prostě zapomene nějaké písmenko. A psychiatr to nepoznal. Nejde mi o nálepku, ale o to, aby se jí někdo v tomto ohledu věnoval - takže vlastně ona nemá nárok na žádný příspěvek na péči - je přece tak samostatná. ale ho.no - že jsem tak sprostá.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.