Přidat odpověď
Ahoj Heli, tak Tě zdravím s prvním jarním dnem! Tady je tak krásně, že mám už hodinu otervřenou terásku a vůbec není zima! Dětem jsem ráno postavila v pokojíčku domeček (ten dětský stan) a mám klid! Že jsem to neudělala dávno! Ale je tam pak málo místa, tak jen příležitostně!
to sluníčko mě fakt nabíjí!!! Je to balzám!
Manža se v PC celkem taky vyzná, a je dokonce trpělivý, když po něm něco chci, ale mám větší radost, když to zvládnu sama! Včera jsem si nainstalovala ICQ, dokonce si k němu našla i češtinu a zjistila jsem, že jestli to takhle půjde dál, stanu se obětí vymoženosti techniky a rodina ze mě nic moc mít nebude!
To období vzdoru je dost náročný, viď! Amy už taky trochu začíná, ale zvládáme to! Nečetla jsi tu moji diskuzi o pevném obětí? Měla jsem s klukem problémy, nějak jsem to nezvládla! To pevné obětí pomohlo, naučila jsem se to zvládat a s Amy to jde už samo! Je to fajn!
Už jsi přítelem, tak nás můžeš omrknout, ale jsem lempl, moc toho tam není a nejsem schopná tu mezeru, co tam časově je, doplnit! Snad časem! Tak jen orientačně!
Tak já jdu dělat obídek! Chtějí dnes žemlovku, tak ať se to do poledne zapeče! Pa K.
Tak si taky říkám, proč nám teď o 300 Kč zvedli zálohy na elektriku:o)?
Dnes jdeme na kontrolu, ale David tu kručí, že ho trochu bolí v krku! Tak to snad nebude nic zlýho! Chci už vééén a jenom vééén!
Předchozí