Cestování je opravdu někdy dost hrozné zvláště pak když vás vidí že chcete nastoupit a všichni jdou raději k jiným dveřím. Naštěstí to tak není vždycky. Co mě ale nejvíce vadí je cvikání jízdenek. Máme co dělat aby jsme se vůbec dostali s kočárkem např.do tramvaje a pak ještě myslet na nějaké jízdenky. Vždycky jsem měla koupenou na celý měsíc a nemusela jsem na nic myslet. Proč pro nás neudělají taky šalin karty ? Copak nás je tak málo ? To si ji snad máme kupovat za plnou cenu ? To je přece taky diskriminace ! Co vy na to maminky ? Zvláště pak ty které jsou jako já odkázané na MHD ?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.