Martino to je fakt. Chtěla jsem koupit myčku a víš kdy byl učiněn souhlas až po té co jsem v říjnu lehal na 3dny (měla jsem 40C) a manžel lítal okolo snídaně s klukama do školky a do práce a na nákup a na nádobí mu nezbyl čas,ale spíš už na to neměl sílu. Po tomhle maratonu jsem ho našla nad katalogem spotřebičů. Při otázce co dělá mi sdělil, že nám hledá myčku,že to takhle nejde. Jo léčba šokem pomáhá.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.