Přidat odpověď
Lydushe,
to koukam jako blazen ... na ten pristup / že ti paní ředitelka řekla tohle ... me prave jak videla s pupikem "na spadnuti" - tak prave se mi zdalo, ze "je to polehčující okolnost" .... protože tady na Kladne pry umístují v pořadí:
sociální případy (matky samoživitelky, ...), pracující matky a matky na mateřské, které budou dávat deti na víc jak 5dní v mesici tj. na pravidelnou docházku a to na dopoledne - nebo i odpoledne (to prý záleží na mě).
Kdybych nešla do práce a chtela dát díte jenom na 5dní v mesici, tak Zofku nevezmou.
Pravdou je, že ted nevim, odkud jsi (předpokládám z Prahy) a že tam je to asi fakt jiny :((((
V tyhle školce bylo 35volných míst ... pro nové děti do školky ... meli hodne předškoláků, kteří jim odchází do školy ... pred 2roky to pry bylo "jenom" 4 předškoláci tj. POUZE 4 volná místa pro nové školkové děti.
Kolik se platí netusím ... ale je to normalni skolka - predpokládám, že to bude nejaky "paušál" a plus obědy.... jestli mám dobré informace, tak obědy, pokud nahlásíš dopředu, že je dítko nemocné a obedy nechceš, tak se dají "zrušit" tj. neplatit ... ale jak je to s tím paušálem to nevím.
Předchozí