Myslím, že rodit dom je věcí každě ženy. Ta ale musí počítat s komplikacemi. Pokud se něco stane je to především její vina. Svým způsobem jí obdivuju asi sjeně jako třeba horolezce, kteří moc dobře vědí jaké je procento úmrtnosti př takovémto sportu. V každém případě je to ale jejich věc (matek i horolezců) :-)
S přítomností těch dvou hločiček však naprosto memůžu souhlasit. Já svoje dvě starší holky odháním i od TV zpráv, kde se ukazuje realita na můj vkus až moc "realisticky". Zažila jsem taky zajímavou událost, asi před osmi lety po vánocích jsem byla náhodně svědkem havárie kdy zemřeli v autě oba rodiče doslova před zraky jejich dvou holčiček asi tak5 a 11let - na to zoufalství,pláč a křik těch dětí v životě nezapomenu - to byla hrůza!!! Vím, že porod s dobrým koncem je malinko něco jiného, ale trauma pro to dítě to jistě je. A taky ten porod nemusí dopadnout bezproblémově.
Můj manžel se účastnil všech porodů, ale víceméně z donucení :-)) Vždycky tvrdil, že u toho je proto aby mi byl oporou a žádný fantastický zážitek to pro něj není. A to je velmi citlivý a empatický člověk. A jsou dospělí muži, kteří to vzdají a k porodům nejdou.
Předchozí