Nechci generalizovat, ale tady te taky neposlou v bolestech na ulici. Syna prevazeli hned po porodu take do jine nemocnice na JIPku. Mne tam prevezli take, abych ho mohla kdykoli navstivit. Pojistovna samozrejme proplatila i moji ambulanci. Rodila jsem cisarem a nemela jsem zadne komplikace pustili domu po peti dnech. Protoze jsem hodne stala o to jit domu a nemela jsem problemy se dotat za synem do nemocnice. Pred porodem jsem kvuli preeklamsii stravila 4 tydny v nemocnici. Posledni tri dny jsem mela velke bolesti. Tak mne z ctyrluzkoveho pokoje dali na jednoluzak a muj pritel tam spal se mnou. Na chodbe mel pripravenou postel, kterou vecer privezli do meho pokoje. Kdyz zena hodne krvaci tak samozremne zustane v nemocnici. Nebo je i dodatecne hospitalizovana. To same pokud jsou problemy s ditetem. My jsme nemeli nejmesi problem s propacenim faktur, ale parkrat jsme museli dolozit jestli nejaka vec byla nezbytna. Jinak se mi moc libilo, ze jsem brana jako partner a zakaznik a ne jako nesvepravna histerka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.