Lízo, to je přesný :o) Mně máma taky vykládala, jak jsme někdy v osmi měsících chodili na nočník... no, asi chodili, no. Jenom to táta upřesnil - když nás na něj máma včas posadila. Brácha byl ťuňta, vydržel prý na nočníku sedět klidně hodinu a hrát si přitom... u mne to bylo o včasném odlapení. Bez plen jsme byli v plus mínus dvou letech... Přes den.
Ale jinak na to samé "trpí" můj manžel, když porovnává naše holky. To je pořád: "Ale Verunka už v Ladině věku..." Prdlajs. Já sice mám paměť nic moc, ale z časů VErunku občas najdu nějaký zápisek v počítači, takže mám srovnání. A to není tak dlouho, mezi holkama je rozdíl dva roky...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.