Za to,.že mi dítě lezlo na 4měsících jsem se styděla. Doktorka mi nadávala a já z toho byla na nervy. Nic jsem ho neučila. přišlo se na to až když k nám někdo zavítal na návštěvu. jo a tohle abnormálně rychlé dítě mělo ještě před 5rokem kolečka na kole.protože se bálo. Né všichni se dítětem chlubí když se někdo zeptám odpovím. Jo a tyky náš syn vyděsil návštěvu když si coby 7měsíční stoupnul a začal chodit kolem gauče. Měla jsem ho někam přivázat? no asi jo,aby nevybočoval.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.