Přidat odpověď
Velikonoce jsou fuč……tak mě napadá, ty musíš být pěkně vyšlehaná:-) Tolik chlapů….. Já zase počítám, že příští rok budeme vařit vajíčka v prádelním hrnci.
Jméno.. to byl nelehký úkol na velikonoční svátky:-((( V sobotu se strhl krutý boj, který skončí asi až na porodním sále. Zatím se do užšího výběrového kola dostávají tři jména, Eliška, Julie a Leontýnka. Manžel dosti prosazuje Leontýnku (Lea, Leona), prý když to bude lev…k tomu se kloní i Alenka, že to je cituji „hustý“.Jinak její výběr je Julie a já s Kristýnkou zase trochu preferujeme Elišku. No času je dost, ale bříšku už říkáme stejně Leontýnka (taťula asi vyhraje).
Ivo u nás rozhodně neplatí , že holky jsou nějaké velké pomocnice…..možná to tak vidíš, že máš tři klučiny. Dokonce si myslím, že to není dáno ani výchovou, obě jsou vedeny stejně a když chci pomoct, tak s železnou pravidelností mi pomůže jen ta mladší. To je rozená hospodyňka, ale ta starší nemá ponětí kde co doma najít, co kam patří atd. Docela mi na ně sedí čínský horoskop, Ája je kůň a Kristýna pes:-)) Často si Alenku dobírám, že si bude muset najít nějakého boháče, že k ní domu nebudu chodit uklízet. Prostě co řeknu udělá, ale……:-(
Moje představa je, že když máte tolik chlapů, že máte hodně pomocníků (nebo budete mít) na takové ty chlapské práce. To nám ukrutně chybí. Ale možná to taky vidím zkresleně a ty mi to vyvrátíš. Zatím pa
Předchozí