Souhlasím klasická medicína neléčí pravou podstatu ale jen příznaky, které se samozřejmě po čase projeví ještě v razantnější formě. Jde o to, že alergie prakticky neexistuje jen tělo je zahlceno různými škodlivinami které prostě musí nějakým způsobem dostat ven. Proto potlačováním příznaků mu nepomůžeme spíš naopak. V pubertě se u mě objevil zánět spojivek který se zhoršoval s takovou razantností že jsem během 5 let nemohla pomalu normálně fungovat, měla jsem pocit, že si oči vypíchnu. Tehdy jsem se nahodou dostala do rukou léčiteli, který mi vysvětlil, že potíž je v ledvinách a antibiotikách které jsem dostávala v dětství pomalu každý měsíc. Dostala jsem bylinkový čaj po kterém mi začal hnis z očí valit jako proud slz. Prvních 14 dní jsem se cítila mizerně ale vytrvala jsem a po pár dalších bylinkových čajích jsem další rok fungovala už bez jakýchkoli potíží. A na atopický ekzém problémem jsou většinou játra a ledviny doporučuji omývat třezalkou, do olivového oleje si naložit třezalku 1:1 14 dní stát pak scedit a mazat tělíčko, od 3 měsíce 2x týdně koupele v přesličce, dubové kůře, třezalce - střídat (1 pol. lžíci,15 min vařit potom nalít do koupele a 10 min koupat)/děti bývají potom unavené/, akupunktura a reflexní terapie a pití čajů u větších dětí. Maminky co kojí posilovat játra hořčinami zeměžluč, hořec. Koho to zajímá kniha J.Janči - Zdravé dítě a alternativní medicína. Myslím si, že by se to mělo zkusit ještě dřív než se ty malá tělíčka zahltí dalšími škodlivinami, která jim později mohou pěkně znepříjemnit život. A k předchozímu příspěvku tyto přípravky léčí spoustu jiných nemocí, které si člověk myslí, že ani nejsou nemocemi např. polypy v nose loupaní v kříži atd.
Předchozí