Přidat odpověď
Tak Sašo,opakuji, že chlap kterej pomáhá v domácnosti není vůl a onuce. Měla jsem na mysli takové co to dělají každý den. Určitě ví,kde má čisté košile.Proč tě budí kvůli tomu aby se zeptal jakou si má vzít? A´t si vezme jakou chce. T se ho také neptáš jaké si máš vzít kalhotky nebo podprsenku. I když teď mne napadá. Až bude takhle pěkně spinkat, tak s ním zatřepej a zeptej se ho jakou si máš vzít. Nejlepší obrana je útok. Ale stejnou zbraní. Jednou za mnou přišla má kamarádka,které manžel skoro na všechno odpovídal "mně je to jedno",ona z toho byla zoufalá a vynervovaná. Doporučila jsem jí že když se jí na něco zeptá ať odpovídá stejně. Že to bude chvíli trvat než si toho všimne, ale ať vytrvá. Nevím už za jakou dobu přilítla,že manžel zuří, že mu to vadí jak odpovídá. Víš já sama měla zkušenost.Můj muž mi také často odpovídal" to neřeš, to jsou malý věci" byla jsem z něj na mrtvici, děsně mi to vadilo. Až jednou se mnou konzultoval docela důležitou věc a já najednou řekla" to neřeš,to jsou malý věci" a byl oheň na střeše. Takhle jsem odpověděla párkrát a jsk to zafungovalo. No a pak jsem to poradila té mé kamarádce. Zafungovalo to zrovna tak. Už jí to neříká. Dneska se tou větou občas poškádlí a smějou se tomu. Zaútoč stejnou zbrání a vydrž, schválně co se bude dít.Některýmu to dojde brzo některýmu to chvíli trvá.
Předchozí