Přidat odpověď
Babo jago,ještě něco málo a už si své předpotopní názory nechám,abych náhodou někoho neovlivnila.I když si myslím,že každá z nás respektujeme názor té které a máme vlastní mozek.Nevím jak v které rodině, ale můžu ti říct,že jsme vychovali dvě děti.A nebyli to žádný buchty ,ale docela dost živé děti. Neustále manžel něco spravoval.
Nemohla bys respektovat to,že je to můj názor.Ten kolega nebyl emancipovaný,on jenom doplatil na to že mu osud postavil do cesty ženu která kašlala na domácnost i dcerku. Po letech toho měl plný zuby a opustil ji. Jejich dcerka je dnes plnoletá,žije s tátou, o své bývalé nemluví a já se ani neptám. Nevím kde žiješ, zda v naší zemi nebo jinde. Mohla bys mi prosím odpovědět. Čím to je, že každé druhé manželství je rozvedené,když chlapi chápou emancipaci? V čem to vězí? Je chyba v ženách?Proč se spousta chlapů ženit nechce,nebo se žení v pozdějším věku? Nerozumím tomu, prosím vysvětli mi to. Nemusí být na tu rovnoprávnost náhodou dva? A co když se zamiluje jeden co chce rovnoprávnost a druhej ji neuznává,ale rozejít se nechtějí?
A k té dnešní mladé generaci chlapů.Přečti si příspěvky na více tématech o chlapech.Nechtěj se ženit,nechtěj se starat,nechtěj za ženskou dělat domácí práce,někteří se nevěnujou ani dětem ani ženě.Mýlíš se tvé příspěvky chápu, jenže co je to platné že to chápu já, když to většina chlapů nechápe.A láska si nevybírá podle toho jestli chápeš nebo nechápeš emancipaci.Láska si klidně přijde....a starej se.
Předchozí