Přidat odpověď
Co se týče spaní, tak skutečně spíme celou noc, občas se vzbudí a postaví se v postýlce a začne na nás volat, stačí ji jen položit a za chvíli spí dál. V jedenácti měsících jsme ale museli projít odvykací kůrou na mléko. Pila ještě stále v noci a já si to kvůli zoubkům nepřála. Asi 4 noce byly strašné, ale zvládli jsme to. Ona by totiž mléko mohla pít pořád.
Ohrádku Martinka nemá, nechávám ji lézt všude, něco jsem ji vysvětlila, něco jsme přemístili a jsme všichni celkem v pohodě.
Na nočník dávám Martinku od cca 7 měsíců. Je pravda, že si o něj neumí říct, ale ví už na co je. V poledne do něj kaká pravidelně a i jindy, když jí tam posadím, tak vždy něco udělá. Nechci to ale nějak lámat přes koleno jako některé maminy, které dávají roční děcka každou hodinu, aby ušetřili plíny.
Stoličku na jedení máme tu, na které jsme vyrůstali i my, stačí.
Dnes jsem pořídila Martince cyklosedačku, zítra ještě přijde zásilkou přilba a můžeme vyrazit. Mám z toho radost, protože v krámech stojí přes 2000,- a já ji koupila v bazaru skoro nejetou za 1080,-. No není to kauf!?!?
Hezký víkend.
Předchozí