| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat odpověď

Jé tak to jsi koupila výborně, to je fakt kauf. Taky jsme začali uvažovat o tom jak to udělat s malou aby s námi mohla na kolo. Moc se nám líbili vozíky za kolo, ale když zjištujeme, že nejsou povolené na naše silnice a jaké s tím jsou problémy, už od toho upouštíme. Takže ted uvažujeme o cyklosedačce, ale zatím jen prozkoumáváme trh. Ana ještě nesedí a tak je to problém.

Dnes jsem byla v lékárně pro opalovací krém, ale bohužel nebyl a prý to s ním vypadá zatím bledě, no tak ještě uvidím.

Taky jsem si koupila ten roztok na dásně při růstu zoubků, uvidím jestli se naše noci trochu zklidní.

Já zatím používám ohrádku aby neležela jen tak na zemi a abych měla jistotu, že si nějak neublíží. Až bude lézt tak ji tam budu dávat ve chvíli, kdy ji nebudu moci hlídat, ale jinak ji chci taky nechat lézt, myslím že je lepší aby si zvykla na ty věci, že tam jsou a že na ně nesmí sahat, než kdybych ji nechala v ohrádce celý den.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: Registrovaný
Do této diskuze mohou přispívat pouze registrovaní uživatelé.
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.