Babo jago: OK jak chceš.Jenom okrajově.V sobotu i v neděli,když jsem se ráčila vzbudit jsem měla na stolku kafíčko,v neděli i omeletku se zeleninkou,jo a k obědu spáchal Jeník bramborovou kaši s uzeným. Máš poněkud zkreslené představy o mé činnosti v manželství, ale máš právo na svůj názor.
Jó a stále trvám, že na emancipované a rovnoprávné partnerství musej být dva.Co uděláš s chlapem,kterýho budeš milovat-on rovnoprávnost uznávat nebude a ty ano.Začneš ho předělávat k obrazu svému? Pošleš ho k brďičkům? Ale to je láska s podmínkou! Představa,že bych byla poslána umejt auto a přehodit kola ze zimních na letní jenom proto,že je rovnoprávnost mně docela děsí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.