....koukám, že je to fakt problém. Asi je to opravdu o tom být si jistá sama sebou. Pokud se jde do postele s tím, že to bude zase dřina a oničem, tak potom opravdu bude. Já jsem se naučila zvládat své tělo asi až po roce manželství. Dnes už je to o tom jestli se mi chce nebo nechce.Človk se může totiž milovat a mazlit i bez orgasmu /ne ale pořád/ a přinese mu to uspokojení. Milování je nejlepší lék na všechna trápení, ale když do toho půjdeš s tím, že vznikne problém, tak určitě vznikne.To si piš!Ale také hodně záleží na partnerovi, pokud tě nedokáže vzrušit, tak by se nad tím měl zamyslet))) a co to zkusit s někým jiným))
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.