Dobry den prajem :-} Chcem sa zapojit do diskusie ohladom Atopickeho ekzemu.V pubertalnom veku sa mi toto kozne ochorenie vyskytovalo v zahyboch koncatinach. Casom mi to postihlo krk.Co je v tomto obdobi najhorsie z krku mi to postihlo (ako ja Vas) ocne spojivky.Lekar mi povedal, ze cas vsetko vylieci!! Mam uz 26 rokov a stale nic! Je to niekedy na nevydrzanie...Oci ma nehorazne svrbia a spojivky az doslova palia.Chcel by som Vas poprosit o radu !! Ako ste uviedli, pomohla Vam kura pitia bylinkovych cajov.Chcem Vas poprosit o radu.Vopred dakujem a prajem pekny den. Z pozdravom Milan z Trencina :-}
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.