Když jsem si byla na městě stěžovat,že nám u písku chybí cedulky že nám tam pak lidi venčí psy tak na mě koukali jestli jsem se nezbláznila. takže jsem psala stížnost a doteď jsem nedostala odpověď. taky jsem zjistila,že v jedné časti města postavili nové hřiště za 500 000Kč(je úplně na druhé straně města) a bohužel kousek od jakési discotéky tak si dokážete představit v jakým je stavu dneska. Další náznak hřiště byl v parku,ale puberťáci zničili kouzačku. Protože když oni byli malý tak se neměli na čem klouzat tak škodí. A přemýšlím kolik by stál plot u každýho hříště. Vždyť by to mohl být pro spoustu firem sponzorský dar. Ale Češi jsou líný a flegmatický co se netýká přímo jich je jim jedno.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.