| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dětská hřiště v ohrožení?

Difo,
a ty si myslíš, že lidi co nekouří řeší od rána do večera jen to, jestli někomu nebudou v něčem vadit? Nevím jak ty, ale já jsem dost často v situaci, kdy mi chování některých lidí vadí nebo překáží, jenom to prostě nemám potřebu řešit. Dneska jsem si třeba v obchodě stoupla za starší paní, co blokovala uličku, když si vybírala banány, protože jsem vcelku nikam nespěchala, ale za mnou mi paní řekla, ať té paní řeknu, aby mne pustila, že tam nechce stát půl dne. Asi jí to taky vadilo, že je ulička blokovaná, a jsem si téměř na 100% jistá, že to ta stará paní neudělala schválně.
A takových situací je nepřeberný množství.
Krom toho jako letitý kuřák si pořád nemůžu vzpomenout na jediný prostor, kde by někomu mohlo moje kouření vadit. V metru, v tramvaji, v autobuse se nekouří. V obchodech se taky nekouří. Nekouří se ve školách, v nemocnicích, domovech důchodců atd. atd. Lidi kouří doma, venku nebo v hospodě. Co si dělají doma je jejich věc, v hospodě je to pořád ještě legální a že by někomu vadil kouř VENKU, to by asi musel bydlet na samotě v horách, daleko od civilizace. Když se projdu po chodníku kolem frekventovaný ulice, tak ten kuřák, co projde kolem mne, mýmu zdraví ublíží skutečně ze všeho nejmíň. :o)

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.