| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dětská hřiště v ohrožení?

L+2,
jsou alergie kontaktní, kdy reakce nastane po doteku, a alergie, kdy musíš alergen vdechnout. Já mám kontaktní jen na mastek. V parfémech jsou určitý dráždivý látky, který alergika můžou štípat v nose při vdechnutí... mmch. ve filmu "Muž, který věděl příliš málo" s Billem Murrayem má hlavní hrdina alergii na Old Spice. :o)))

Pokud jde o to kouření - mě se taky nelíbí vajgly po zemi; dokonce je občas i po jinejch sbírám. Stejně jako papíry a jinej bordel. Štvou mě lidi, co házej do kontejnerů na tříděnej odpad věci, co tam nepatří, i když u nás je to asi fuk, pokud mám informace, ten tříděnej odpad se ve většině případů nezpracovává (především plasty) a pálí se to jako každej jinej. :o( Nejsou na to ani prachy, ani lidi. :o(
Jen si myslím, že pokud jde o restaurace, tam by měl mít hlavní slovo MAJITEL. Můžou přece vedle sebe existovat jak kuřácký tak nekuřácký hospody. Proč má stát mluvit soukromníkům tímto způsobem do podnikání? U nás kouří myslím 40% lidí, proč by nemohli mít svoje hospody? Není to zas až tak málo na to, aby se to nedalo považovat za diskriminaci. Nekuřáků je víc, OK, ale vegetariáni jsou ještě menší menšina a svoje podniky mají a mít mohou. Proč kuřáci ne? Copak někdo nutí nekuřáka lízt do kuřácký restaurace? Jak už jsem psala, stačí jedna samolepka na dveřích a každej hned ví, jestli se mu dovnitř chce nebo ne. Hospoda provozovaná soukromým subjektem v soukromým objektu je a není veřejný prostor - na rozdíl dejme tomu od nemocnice nebo úřadu do ní chodit nemusíš. I obchody jsou veřejný víc, protože nakupovat musí každý a tam je zákaz kouření na místě. Globálně ve všech hospodách ne a nechci vidět, jak to dopadne, pokud u nás ten zákon projde.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 1+1+1= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.