| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Dětská hřiště v ohrožení?

Ad: "Malokdo musi jezdit do prace autem"

1. V Praze je sice husta MHD, ale prave proto je pomerne pomala. Proto je stale jeste je rada spojeni, kam se clovek dostane podstatne rychleji autem nez MHD. (Pokud vite kudy jet) a vyhnete se magistrale. Za stejny cas za ktery na venkove prejedu mezi 2 okresnimi mesty autobusem, se dostanete z polo-centra nekam, kam nevede primo metro.

(Znam to, vozim synka, astmatika do skoly a nekdy s tim dceru do skolky. Kdybych jel MHD bude mne to stat cca stejne na nakladech a casove je to do prace pres skolu 1hodina oproti 45 minutam, cimz normalne stiham zacatek pracovni doby. V pripade skolky, kde jsem navic limitovan casem prebirani deti, bych to nestihl vubec. Take to syna chrani pred castejsimi pruduskovymi problemy a navic, kdyz jsem jezdil dopravou, byl jsem v praci strasne orvanej, takto mam klid a cas si probrat veci se synem.)

2. Rada lidi nejezdi "svym" vozem, ale sluzebnim pridelenym. (To je zpusob mimomzdove odmeny na zapade pry rakticky neznamy.) To auto samozrejme musi byt pres den v praci(kde ho nekdo potrebuje, ale casto taky ne, ale vecer ho potrebujete doma, kvuli vetsim nakupum, atd. Takze pro ne neprichazi v uvahu to auto nechavat v praci.

3. Vetsina lidi nebydli v pimestskych oblastech, cili sotva nechaji auto nekde na P+R, navic sluzebni, ktere musi mit v praci.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-6= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.