Zdravím všechny těhulky i maminky.Jsem 6týdnu těhotná je to mé druhé těhotenství,první se nepovedlo,potratila v 11týdnu. Prosím o radu:vlastním obchod,kde také pracuji(zatím).Až budu tak ve 3-4měsíci),budu mít zaměstnankyni (budu muset být nejspíš doma na rizikovém aspoň to tak vidí můj lékař).Chtěla bych vědět jaké mám jako OSVČ nároky (nebo nevýhody)a jaké mám učinit kroky..Asi to zní hloupě,ale zatím jsem se nikde neinformovala.Díky za rady.Mějte se všichni krásně!!
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.