Mariano a jak se líbí jméno Tobě? Dobírají si Tě - nebo spíš dobírali si Tě děti, když si byla malá? Ptám se protože jsem v tomto stejná jako Tvoje maminka - mojí holčičce jsem dala jméno Mariana - Marianka. Všichni mi to rozmlouvali s tím, že si z ní budou dělat legraci, nicméně mě se to jméno hrozně líbí, je originální - krásný, pochází od Marie - biblický jméno (bohem milovaná) - (nejoblíbenější jméno na světě, dokonce existuje i verze v japonštině...:-)) Dlouho jsem si nemohla vybrat a nakonec proti všem jsem trvala na Marianě. Po narození mé holčičky začali dávat trapnej seriál na Nově - Mariana královna noci - a to mě dorazilo...:-)) bylo mi hloupý odpovídat na otázku, jak se jmenuje...doufám, že už další filmy a seriály tohoto typu nehrozí! K vánocům dostala Marianka od příbuzných (asi chtěli spíš naštvat maminku) tygříka z Monpračenu. Já se nad tím umím povznést, ale jak to vysvětlit dítěti? Nebude na mě naštvaná, až si jí budou děti dobírat? Doufám, že né - naučím jí jak na to drze odpovídat...:-))
Jaký s tím máš zkušenosti?
Předchozí