Souhlasim, take mi nechodi upozorneni na to, ze mam na poste balik a protoze spatne chodim, mam bud moznost na postu zavolat, nebo se tam vydat s tim ze jdu o berlich a s batohem, abych do nej balicek umistila.
Vzdycky jsem cele dopoledne doma, ale nas postak si nejak navykl ze do schranky obcas hodi upozorneni, ze jsem nebyla k zastizeni a casto ani to ne, takze jsem nucena 2x-4x do mesice kontrolovat postu jestli tam skutecne nic nemam a to mi chodi baliky na jednu postu a doporucene zasilky na druhou a ten dobry muz se nenamaha me upozornit jen v oblasti baliku, mam dojem, ze o doporucene dopisy dba, s vetsi odpovednosti, nekdo jiny.
Neni to zdaleka malickost, pokud jsem v nemocnici a nikdo me neupozorni, ze mam balik, jde casto zpet k odesilatali. To je bezohlednost. A nevim proc to nekdo kritizuje jako hloupost. To bydli na pustem ostrove a jen se obcas kouka do vody jestli nepriplula lahev? Proc se tedy pisatelce prispevku veci jako ztracejici se casopisy, baliky, doporucene dopisy atd, zdaji zanedbatelne? To nezije mezi lidmi????
Předchozí