Článek mě zaujal protože mám podobné zkušenosti. Až na to že mě tu zálohu následně vrátili. Píšu si téměř s 30 lidmi a navíc si s některými posílám balíky. Protože poště už se vůbec neobtěžuje nechat mi lístek tak počkám až mě přítelkyně upozorní a pak tam volám. Většinou s "překvapením" zjistím že tam balík je. Vrchol všeho byl asi před dvěma měsíci když jsem zjistila že tam mám balík (samozřejmě opět bez lístku)a domluvil a se s úřednicí že si ho vyzvednu protože jsem měli cestu kolem. Jenže mi jsme tam přijeli a balík nebyl a to ani ve skladu a ni v počítači, prostě zmizel. A tak jsem odjela domů a zahájila kolotoč telefonátu a opakování věty "Ale u Vás byl, Vy jste ho ztratili a já ho chci!" Objevil se po dvou dnech, odkud kdo ví? A dokonce mi ho i dovezli (hodný ne?) Že by to bylo tím že tam byla spousta čokolády? :-).
Mimochodem Jano, špatně jsem se vyspali co? Kdo Tě nutí číst články které se Ti nělíbí??
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.