Úplně se za sebe teď stydím... Zuzku znám, no asi víc než leckdo z Vás, bydlí cca 100 km od nás a podle toho se taky navštěvujeme (rozumněj "nic moc"), ale že by byla cikánka... to jsem si teda fakt nevšiml. Úplně jsem z toho paf. Kdysi jsem tu psal o Helence, že je fajn... no a o Zuzce musím napsat úplně to samé... zkrátka je to fajn holka, je jiná než Helča či Míša, což je jasné... a to jestli je nebo není cikánka, to jsem do těď neřešil... Asi se člověk jinak dívá na ty "své", a jinak na ty ostatní...???
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.