Kláro Kláro, jestli se Monice ztratil doporučený dopis s rodným listem, rozhodně bych to nepovažovala za prkotinu. Jednak ten RL zrovna aktuálně potřebovali, jednak víš ty, co může "nálezce" s rodným listem udělat? Některé dopisy, byť poslané nedoporučeně, mohou mít pro adresáta i odesílatele nedozírnou cenu, takže skutečnost, že je docela běžné, že na některých poštách se ztrácejí, je docela zarážející. A jestli je někde běžné i to, že se ztrácejí doporučené dopisy - no potěš, třeba takový nedoručený dopis soudu může mít osudové následky.
Ještě něco - taky mám vejšku, ale v příspěvku Moniky jsem našla jen jednu hrubku a jednu chybějící čárku, což samozřejmě přikládám nepozornosti, mohla bys nám nedoukům ty hrubky ukázat?
Jinak já sama mám s poštou zkušenosti velmi dobré, pracuju ve firmě, která často obesílá lidi, kteří se přestěhovali, nebo firmy, které zanikly, takový dopis první den odešlu a třetí ho mám zpátky. Zrovna tak dobré zkušenosti mám s přeposíláním, denně chodí tak 5 dopisů, které nám přeposílají z jiné firmy, to vyjde 1 taková akce na korunu....
Předchozí