Míšo, tohle jsem jednou řešila s tím kamarádem pošťákem. Radí raklamovat, urgovat, stěžovat si na pošťáka. Mnohdy tahle problémy k vedoucím pošt ani nedojdou. Jinak jsem pořád trochu překvapená jak špatné služby Pošta dělá, viz vaše příspěvky. Asi jsem pořád naivní.
Pokud chcete vědět, jak to nakonec dopadlo: Článek vznikl v pátek, krátce po tom posledním telefonátu. A už v úterý!!!! jsem měla složenku ve schránce. A od pátku mi sem chodí přeposílaná pošta, tak už si asi dávají pozor. Dokonce tu máme v novém bydlišti tak senzační pošťáky a pošťačky, že mi s poštou vyběhnou do třetího patra. Úžasné. O tom se mi dřív mohlo jen zdát.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.