No on je trošku hodně velký rozdíl, když se holíte sama popř. manžel a když vás holí neznámá osoba. No alespon mě by to bylo nepříjemné hodně :-/ A tak jsme to zvládli než jsem odjela do porodnice, včetně YALu (klistýru). Nevím jestli přímo je to to pravé slovo "ponížení", ale špatný pocit a stres bych z toho teda rozhodně měla. V životě jsem poznala jen jednoho muže, zato doktorů se ve mě v těhotenství hrabalo hromadu, vždycky jsem strávila po prohlídce hodinu ve vaně. Copak jsem jediná stydlivá ženská na světě?
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.