Pro ty z Vás, které zajímá, jak pan Marek vypadá, zde chci uvést internetovou adresu www.pozitivni-noviny.cz. Tam pan Marek přispívá jako jeden z autorů možná o něco lepšími články než byl tento. Myšlenka článku je podle mého dobrá, ale její podání se jaksi nepovedlo. Já osobně jsem ale za práci pana Marka vděčná. Čekám totiž první mimčo a díky jeho knize Nová doba porodní a dalším článkům mi právě pan Marek nabídnul další pohled na to, jak může také porod probíhat a co od sebe a ostatních v tu chvíli chtít. A je potom už na mě, co si z dostupných informací vyberu pro sebe jako to nejvhodnější, ať už to jsou informace medicínského charakteru (např. vhodnost klistýru třeba také kvůli zvětšení volného prostoru v dutině břišní) či filozofického charakteru (např. význam klidného přístupu rodičky i lékařů k porodu).
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.