Milé těhulky, tak jsem taky skoro u konce a mám navíc asi 11 kg. Občas si připadám jako slon, ale dnes při nějakém shánění jsem potkala jinou budoucí maminku, která sotva mohla chodit.Uvědomila jsem si, že není na co si stěžovat. Taky jsem vsadila na pravidelný sport, a to co nejvíc chůze a posilování nejprve v posilovně a teď doma. Cítím se celkem v pohodě, a myslím, že všechno bude OK. Jen vydržet tu poslední chvilku. Tak Vám všem přeji zdravá miminka, mějte se hezky Eva
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.