Olgo, až budeš v normálním zaměstnání mimo domov, zjistíš, že ty samé práce tě budou čekat doma až přijdeš vyflusaná z práce. Případně budeš dodělávat po nocích. Mluvím z vlastní zkušenosti. Pokud ti manžel nepomáhal doteď, měl by zabrat aspoň potom. Jinak bude vše na tobě. Manžel mě pomáhá, ale stejně je 80% na mě, kolikrát už nemůžu, ale musím. Drží mě, že mám krásné zdravé děti, hodného manžela a dobrou práci. Co bych ještě chtěla. Přeju hodně štěstí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.