tak u nás doma to bylo tak..prohodili jsme se a manža byl s malým doma na mateřské, postupně přebral všechnu mou práci, co jsem doma dělala a na mě zbylo vydělávání peněz, nákupy..a sem tam vaření, to se manžel začal učit, tak mu to tak ještě úplně nešlo. Te´d nastoupil do práce, protože za 3 týdny čekáme mimíska a doma mi dost pomáhá, pohlídá malýho, umyje nádobí, zajde s košem....fakt je dost ochotný a připadá mu to úplně normální...
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.