Hahahahahaha.. Já jsem to manželovi číst nedala.. Já jsem to setkání s realitou na něm vykonala.. Po 6 letech rodičovské dovolené jsem odjela k milovanému příbuzenstvu na Jižní Moravu-a manža už ví,co to znamená,starat se o 2 dítka předškolního věku-jen mi suše oznámil,že neustále lítal kolem dětí,nestačil uklízet,ani nádobí umýt,a ani "nic udělat ve firmě"..hihihi.. To mu přeju!!!!!!!! Taková je realita života.. I.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.