S reakcemi na romské děti a nejen děti, mám bohužel mnoho špatných zkušeností /neobsloužili, nepustili dovnitř atd..../ že budou negativní reakce i na tzv. naše děti (dlouho mi trvalo, než jsem pochopila, že se jedná o české děti vs. nečeské) to mě opravdu přesahuje. Vždyť neurologovi či učitelce může být děsně jedno jestli jste to dítě porodila vy nebo vaše sousedka. Takže je to asi tak, že geny hrají úlohu i v rémci bílé české populace. No to je pro mě novinka. Lidská blbost skutečně nezná mezí. Přeji Vám hodně síly a pevný nervy v boji s lidskou hloupostí.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.