| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Průběh těhotenství - 12. týden

Bohužel nepatřím k těm "šťastným", kterým na migrénu zabere spánek, obklad nebo ibalgin (zvracím, špatně vidím, špatně mluvím) Neuroložka mi povolila pouze paralen a studený obklad. První těhotenskou migrénu v 8 t. t. (jinak na ni trpím od puberty) jsem se teda pokusila zvládnout pouze takto, ale po čtyřech zoufalých dnech už jsem musela do nemocnice, kde mi také nijak nepomohli. Záchvat přešel po šesti dnech, to už jsem však neměla sílu ani chodit. Naštěstí jsem se dostala na genetiku, kde mi paní doktorka vysvětlila, že je pro mimi mnohem horší neléčený migrénový záchvat než tabletka. Před těhotenstvím mi zabírala NO-SPA tbl., pokud nepomohla ani ta, pak RELPAX. Oba tyto léky mám povolené i nyní 3x za měsíc, pokud bude třeba, po konzultaci i jinak.
Podle mých zkušenopstí by měl mít genetik nejlepší informace o působení léků na plod - proto všem, které trpí migrénami nebo jinými problémy, doporučuji jeho návštěvu. Migrény se mi v těhotenství zhoršily a neumím si představit, že bych to musela pouze "přetrpět". Přeji nám všem hodně síly!

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 6-4= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.