Máme téměř 4 letého hyperaktivního syna, který občas dostává "krásné" záchvaty vzteku. Učíme ho že vztek je něco co do běžného života moc nepatří a tak ho většinou odešleme do jiného pokoje. V obchodě se tak nechová, tudíž na to místo nemám radu. Ale rozhodně mi nepřijde zprávné nereagovat. Každý tvor napřed prohlédne okolí které má kolem sebe a až když narazí na hranice tak se vrací. Pro mě jsou hranice když na mě začne ječet a dupat. Bohužel se někdy neovládnu a zaječím na něj zpět. Jsem rozhodně proti tomu polévat děti vodou, podle mě dojde jen k šoku a následnému zapouzdření problému který se může vyklubat kdekoliv jinde.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.