No to je tedy úroveň. Jeden tady napíše svůj názor a hned je slepice ......... Musím s Vlastou plně souhlasit, ve zdravotnictví pracuji 15 let, je zarážející, co se v něm děje. Ze svého porodu ( v r.1998 ) mám dodnes psychické trauma a možná proto už jsem nikdy neotěhotněla ( i když jsem moc chtěla ). Takže, Vážená dámo, bez urážek. Jen by mě zajímalo, kolik jste porodila dětí, když jste taková hrdinka.
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.
Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.
Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti. Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.