| Přihlásit se | Nová registrace
tisk-hlavicka

Přidat názor k článku Kojení je někdy dřina

Moc hezky napsaný článek. Ale číst ho jako prvorodička a nebo dokonce teprve snažilka, tak na mě padne pořádná depka.
Mám dvě děti, plně kojené a nic podobného, žádný stres, žádné celodenní sezení s miminkem přiloženým k prsu neznám. Nechápu.
Možná mě všechny maminky ukamenujete. Asi jsem ještě ze staré doby, kdy se propagovalo kojení po třech hodinácj. Ne dřív, aby miminko nemělo v sobě natrávené mléko a neblinkalo. A věřte, že to fungovalo. Neznám žádné blinkání, ublinkávání či prdíky. Od šesti týdnů mi dcera spala celou noc. Syn začal spinkat celou noc od dvou měsíců. Vstávali jsme ráno kolem půl osmé. Spinkat chodily po mezi osmou a devátou večer. Děti měly po celý k dispopzici odpočinutou, vyspalou maminku. A to je myslím si také dost důležité. A pokud se chcete zeptat, jak přibívaly na váze. Tak ano, přibívaly, skoro podle tabulek. Měla jsem spokojená, napapaná, klidná miminka. Myslím, že na tom, že mimi potřebuje mít pravidelný režim, na tom určitě něco je.
Teď jsou z nich dva správný puboši :-)) a já se chystám na třetí mimi a věřte mi, že na svém postupu nebudu nic měnit. Osvědčilo se mi to již 2x k plné spokojenosti mé i prcků.
Nicméně nikomu nic nevnucuji, píšu jen svůj názor a svoji zkušenost. Každá maminka ať si dělá vše podle svého uvážení. Pokud máte lepší pocit, když kojíte každou hodinu, proč ne :-))
Přeji vám hodná zdravá miminka.

Předchozí 

Tip: Chcete uveřejnit zajímavou informaci také na hlavní straně Rodina.cz?
Autor příspěvku: NeregistrovanýRegistrovaný
Jméno: (třeba :Lenka Nová, tři dospívající dcery)

E-mail (nepovinné)

Upozornění: u příspěvků neregistrovaných uživatelů jsou zveřejňovány IP adresy. Vaše IP adresa je 10.80.2.253
Název:

Text:

Pokud nejste robot, odpovězte na otázku: 3-2= 
:-) ~:-D ~;) ~;(( ~:( ~k~ ~j~ ~f~ ~g~ ~Rv ~R^ ~s~ :-© ~l~ ~m~ ~n~ ~o~ ~p~ ~q~ ~2~ ~t~ ~v~ ~w~ ~x~ ~y~ ~z~ ~a~ ~b~ ~c~ ~d~ ~e~ ~h~ ~3~ ~4~ ~5~ ~6~ ~7~ ~8~ 
Pravidla diskuzí:
Je nepřijatelné vkládat příspěvky, které jsou neplacenou reklamou (chcete-li reklamu, kontaktujte redakce@rodina.cz), které jsou urážlivé, vulgární, rasistické nebo v rozporu se zájmy serveru Rodina.cz. Redakce si vyhrazuje právo takové příspěvky odstraňovat.

Přečtěte si pečlivě úplná pravidla diskuzí.

(C) 1999-2018 Rodina Online, všechna práva vyhrazena.

Četnost a původ příjmení najdete na Příjmení.cz. Nejoblíbenější jména a význam jmen na Křestníjméno.cz. Pokud hledáte rýmy na české slovo, použijte Rýmovač.cz.

Všechny informace uvedené na těchto stránkách jsou obecné povahy a jejich používání je plně ve vaší odpovědnosti.
Jakékoliv otázky zdraví vašeho nebo vašich dětí je nutné vždy řešit s vaším lékařem.

Publikační systém WebToDate.